Γυναίκα που έκανε τζόκινγκ σε πάρκο άγριας ζωής της Γαλλίας παλεύει τώρα για τη ζωή της* Δέχτηκε επίθεση από τρεις αρκτικούς λύκους όταν βρέθηκε σε «ζώνη σαφάρι»

File Photo The Thoiry park is home to Arctic wolves EPA/BORIS ROESSLER




Στην εντατική παλεύοντας για τη ζωή της βρίσκεται μια γυναίκα, μετά από επίθεση λύκων ενώ έκανε τζόκινγκ σε ζωολογικό πάρκο κοντά στο Παρίσι, αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το BBC , την Κυριακή η 36χρονη θύμα – η οποία διέμενε σε κατάλυμα μέσα στο πάρκο Thoiry – παρασύρθηκε στην κύρια ζώνη σαφάρι, στην οποία επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο για αυτοκίνητα.

Έτσι, δέχτηκε επίθεση από τρεις αρκτικούς λύκους και συγκεκριμένα δυνατά δαγκώματα στον λαιμό, την πλάτη και το πόδι.

Το Thoiry, περίπου 40 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα άγριας ζωής της Γαλλίας. Περίπου 800 ζώα που διατηρούνται εκεί επιτρέπεται να περιφέρονται ελεύθερα ενώ οι επισκέπτες τα παρακολουθούν από την ασφάλεια των οχημάτων.

  • Το πάρκο προσφέρει διαμονή κοντά στους περιφραγμένους χώρους των λύκων και των αρκούδων, με την περιοχή των καταλυμάτων να προστατεύεται από ηλεκτρικούς φράχτες και σύρματα, αναφέρει ο ιστότοπος France Info.

Δεν είναι σαφές γιατί η γυναίκα μπήκε στη ζώνη σαφάρι που είναι μόνο για αυτοκίνητα. Οι αρχές του πάρκου δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

«Δεν γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο αν η επισκέπτρια έκανε λάθος ή αν υπήρξε πρόβλημα με τις πινακίδες”», δήλωσε μια ανώνυμη πηγή της αστυνομίας στην εφημερίδα Le Parisien.

Η γυναίκα διασώθηκε αφού οι υπάλληλοι του πάρκου άκουσαν τις κραυγές της κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από BBC

Αναζητούν το διεστραμένο κάθαρμα που ακρωτηρίασε τα τρία πόδια ενός γάτου στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης: Θα του τοποθετηθούν προσθετικά μέλη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: