Για το Σεπτέμβριο αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συναυλία του Ξαρχάκου στη Θεσσαλονίκη: Αναφέρονται έκτακτοι λόγοι υγείας

FILE PHOTO: Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος σε παλαιότερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Για τον Σεπτέμβριο αναβάλλεται η συναυλία «Ρεμπέτικο – 40 χρόνια μετά», που ήταν προγραμματισμένη να δοθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Θέατρο Γης.

Έκτακτοι λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν στον Σταύρο Ξαρχάκο να βρεθεί επί σκηνής και να διευθύνει την πολυμελή ορχήστρα με τους είκοσι μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες, προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό τις μουσικές και τα τραγούδια που σφράγισαν την ταινία-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας είναι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8μιση το βράδυ, σε νέο χώρο, στο Θέατρο Δάσους.

Οι θεατές πoυ έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια θα ενημερωθούν με email από την ticketservices.gr για τη διαδικασία διατήρησης τούς στη νέα ημερομηνία ή για την ακύρωσή τους και επιστροφή των χρημάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα 

Ενας αγώνας για το αυτονόητο: Στη χήρα του Ναβάλνι και το Ιδρυμα κατά της Διαφθοράς το φετινό «Βραβείο Ελευθερίας του Λόγου 2024» της Deutsche Welle

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: