Για δυο ακόμη χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Μπαρτζώκας: Έμπρακτη στήριξη παρά την απώλεια του πρωταθλήματος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, αποτελούσε προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους.

Μετά την κατάκτηση του Super Cup Ελλάδας και του Κυπέλλου Ελλάδας, την 3η θέση στη Euroleague και τη 2η στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν πρόταση στον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας του Πειραιά. Ο Μπαρτζώκας, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague (σ.σ. το 2013 με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο) είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη και το απόγευμα (28/6) ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Πλέον, ο Μπαρτζώκας γίνεται ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 και του Διηπειρωτικού, σε τρία σερί φάιναλ φορ (Βελιγράδι 2022, Κάουνας 2023, Βερολίνο 2024), στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδος (2022, 2023), τριών Κυπέλλων Ελλάδος (2022, 2023 2024), καθώς και δύο Super Cup (2022, 2023) -και πλέον βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες-, είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου στην Ιστορία του ΝΒΑ: Η καρδιακή ανακοπή, πέρυσι, δεν τον σταμάτησε* Ο μεγαλύτερος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς έτοιμος να παίξει με τον 4 φορές MVP

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: