Φρικτό έγκλημα στη Φλόριντα: 19χρονος, ελληνικής καταγωγής, σκότωσε τους γονείς του και πυροβόλησε αστυνομικό πριν τραυματιστεί θανάσιμα [video]

Το σημείο της οικογενειακής τραγωδίας Πηγή Photo: Screenshot via Glomex




Ένα φρικτό έγκλημα συνέβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην περιοχή Τάμπα της Φλόριντα. Ένας 19χρονος ελληνικής καταγωγής, πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια τραυμάτισε και αστυνομικό, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε βαριά ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε θανάσιμα αρχικά τον πατέρα του, ο οποίος σχεδόν αμέσως υπέκυψε στα τραύματά του.

Η μητέρα του και σύζυγος του θύματος κάλεσε την αστυνομία, η οποία στο παρελθόν είχε δεχτεί τουλάχιστον 10 κλήσεις για βιαιοπραγίες από τον 19χρονο και θέματα ψυχικής υγείας.

Στην τελευταία κλήση καταγράφονται και οι πυροβολισμοί του Christos Alexander.




Φτάνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικές δυνάμεις είδαν τον δράστη και τη μητέρα του έξω από το σπίτι.
Μπροστά τους, ο 19χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι από πίσω, ενώ στη συνέχεια τα πυρά του στράφηκαν εναντίον ενός 26χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι. Στη συνέχεια ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι, ενώ κατά την ανταλλαγή πυρών υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι Aρχές τώρα προσπαθούν να εξηγήσουν πώς ένας άνθρωπος με τόσο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα όχι μόνο ήταν ελεύθερος και δεν νοσηλευόταν αλλά είχε πρόσβαση και σε όπλο.
Με πληροφορίες από wgntv

Ο ομογενής επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Ντίνος Ιορδάνους «έφυγε» με το όνειρο του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ: Συγκλονισμένη η Ομογένεια και η γενέτειρα του Κύπρος

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: