Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια: Απεγκλωβίστηκαν δυο γυναίκες, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν

Περιπολικό της αστυνομίας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε επιχειρησιακή δράση. Photo screenshot via glomex ert




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 22.45 σε ισόγειο εγκαταλελειμμένο χώρο, τριώροφης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ψαρουδάκη και Παρασκευοπούλου στα Πατήσια.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική δύο ηλικιωμένες γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από τον πρώτο όροφο και η μία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα ισογείου πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 23:00 ξέσπασε η πυρκαγιά σε πολυκατοικία στην συμβολή των οδών Ψαρουδάκη και Παρασκευοπούλου.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη καθώς στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα αλλά και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον δύο εγκλωβισμένα άτομα στον πρώτο όροφο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν δυο γυναίκες απο τον πρώτο όροφο και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημειο. Κατά την κατάσβεση γίνεται έλεγχος και στους υπόλοιπους ορόφους για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.

Πηγή: ertnews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Supercar αξίας 3,6 εκατ. δολαρίων έγινε «μπουρλότο» στην Αττική Οδό: Ήταν μεταξύ των σπορ αυτοκινήτων που βρέθηκαν στο Ζάππειο για το «6to6 Motor Europe Tour»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: