Ο δικηγόρος Λύτρας αναζητείται μετά από μήνυση της συζύγου του για απειλητικό μήνυμα: Στο αυτόφωρο και η πρώην σύζυγός του για διατάραξη οικιακής ειρήνης [videos]

Πηγή photo: Screen shot via YouTube




Εξελίξεις στην υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του, χθες βράδυ, η σύζυγος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε μεταξύ τους τα ξημερώματα της Κυριακής.

Παράλληλα κρατείται και η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η νυν σύζυγος του για παραβίαση της οικιακής ειρήνης και εξύβρισης.

Μεγάλη αναστάτωση το βράδυ

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μετέβη στο σπίτι της νυν συζύγου προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου. Μάλιστα η νυν σύζυγος του κ. Λύτρα ενεργοποίησε το panic button με αποτέλεσμα να φθάσουν άμεσα στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις που τους μετέφεραν όλους στο τοπικό ΑΤ.

«Έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Θα ακολουθηθεί αυτόφωρη διαδικασία κανονικά. Κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα. Υπάρχουν και μηνύσεις και προς τον δράστη», είπε στον ANT1 η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.




Ζητείται αντικατάσταση των περιοριστικών όρων

Επιπλέον, σήμερα ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου.

Ο κ. Σοφός αναμένεται να ζητήσει σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των περιοστικών όρων που επιβλήθηκαν στον δικηγόρο μετά την απολογία του με την προσωρινή κράτηση.




Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΝΤ1
Αθήνα, Ελλάδα

Η συγκλονιστική κατάθεση του θύματος και ο “πόλεμος” εισαγγελέων, δικηγόρων και δικαστών: Άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου για ταχύτατη διεξαγωγή της ανάκρισης του Λύρα (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: