Euro 2024: Τεράστια νίκη της Αυστρίας 3-1 επί της Πολωνίας και γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ [videos]

epaselect epa11428375 Goalkeeper Wojciech Szczesny of Poland is beaten as Gernot Trauner of Austria (R red shirt) scored the opening goal during the UEFA EURO 2024 group D soccer match between Poland and Austria, in Berlin, Germany, 21 June 2024. EPA/ROBERT GHEMENT




Γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του EURO 2024 μπήκε η Αυστρία, μετά τη σημερινή της τεράστια νίκη επί της Πολωνίας με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν do or die και για τις δύο ομάδες μετά τις ήττες της πρεμιέρας από Ολλανδία και Γαλλία. Με το πρώτο «τρίποντο» αυτή που χαμογέλασε ήταν η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, η οποία στο τελευταίο ματς της πρώτης φάσης των ομίλων θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία και μπορεί να της αρκεί ακόμη και η ισοπαλία.

Αντίθετα για τους Πολωνούς μετά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς το τουρνουά επί της ουσίας τελείωσε. Θέλουν μόνο νίκη στο φινάλε απέναντι στη Γαλλία και να γίνει συνδυασμός αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους για να συνεχίσουν (ακόμη και ο συντελεστής των γκολ που έχουν έως τώρα, 2-5, δεν επιτρέπει να αισιοδοξούν).




 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα στο προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική Ελλάδας: Εκτός της διοργάνωσης του ΣΕΦ ο παίκτης του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: