Euro 2024: Σήμερα το πρώτο ντέρμπι της διοργάνωσης* Ισπανία – Ιταλία και δύο ακόμη αγώνες στο πρόγραμμα της ημέρας [video]

File Photo Goalkeeper Angus Gunn of Scotland is beaten as Switzerland score the 1-1 during the UEFA EURO 2024 group A soccer match between Scotland and Switzerland, in Cologne, Germany, 19 June 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL




Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 20/6, το Euro 2024 μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:

Σλοβενία – Σερβία (16:00, ΕΡΤ1)
Δανία – Αγγλία (19:00, ΕΡΤ1)
Ισπανία – Ιταλία (22:00, ΕΡΤ1)

Τα δύο πρώτα παιχνίδια αφορούν τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου η Αγγλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Δανία και Σλοβενία με 1 βαθμό μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία στην πρώτη αγωνιστική. Τελευταία έρχεται η Σερβία, η οποία σήμερα «παίζει τα ρέστα» της απέναντι στη Σλοβενία.

Τα αποτελέσματα στον τρίτο όμιλο
Αγγλία – Σερβία 1-0
Δανία – Σλοβενία 1-1

Η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο
Αγγλία 3
Δανία 1
Σλοβενία 1
Σερβία 0

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα, Ισπανία και Ιταλία έρχονται αντιμέτωπες για τον δεύτερο όμιλο, σε ένα από τα μέχρι στιγμής μεγαλύτερα ντέρμπι του Euro 2024.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους με 3 βαθμούς, έχοντας αμφότερες επικρατήσει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης της Κροατίας και της Αλβανίας, αντίστοιχα. Οι τελευταίες ήρθαν ισόπαλες χθες (2-2) και αυτή τη στιγμή μοιράζονται την τρίτη θέση με 1 βαθμό.

Τα αποτελέσματα στον δεύτερο όμιλο

Ισπανία – Κροατία 3-0
Ιταλία – Αλβανία 2-1
Κροατία – Αλβανία 2-2

Η βαθμολογία στον δεύτερο όμιλο
Ισπανία 3
Ιταλία 3
Αλβανία 1
Κροατία 1

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Αγκάλιασε» την πρόκριση στους «16» του EURO 2024: Πήρε αυτό που ήθελε η Ελβετία απέναντι στη Σκωτία με το 1-1 στην Κολονία (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: