Επιστροφή πινακίδων σήμερα και αύριο από τον δήμο Αθηναίων: Προς διευκόλυνση των μετακινήσεων για τις εκλογές

FILE PHOTO: Πινακίδες αυτοκινήτων . ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου




Τις πινακίδες των οχημάτων, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα μπορούν να πάρουν πίσω σήμερα Πέμπτη (6/6) και αύριο Παρασκευή (7/6) οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται με την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δεν θα τις παραλάβει ο ιδιοκτήτης), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Ωστόσο, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές Αρχές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Το κόμμα του Κασσελάκη υιοθετεί ανοιχτά τις τακτικές του Τραμπ, φανερό πλέον το αδιέξοδο του lifestyle»: Οργισμένη ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: