Εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι αρχές: Εξελίξεις στις έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

FILE PHOTO: Επιχείρηση μεταφοράς βαγονιού από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Εξελίξεις σημειώθηκαν στις έρευνες για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής για την τραγωδία των Τεμπών.

Εντοπίστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και με έγγραφό του ο εφέτης ανακριτής, δεδομένου ότι αποτελεί σημαντικό πειστήριο, έχει δώσει εντολή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας και Λάρισας να μεταφερθεί με ασφάλεια σήμερα κιόλας στο Κουλούρι, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα στοιχεία της υπόθεσης του δυστυχήματος.

Το κοντέινερ ήταν έμφορτο όταν συνέβη η πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Την προηγούμενη εβδομάδα συγγενείς των θυμάτων ζήτησαν να οριστούν ειδικοί μεταλλουργοί εμπειρογνώμονες ώστε να εξεταστούν τα κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αλλά και η επιβατική.

Κασσελάκης: «Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη»

Την είδηση ότι εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο δυστύχημα των Τεμπών σχολιάζει, με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, «16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα, βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!».

«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε; Ποιος έδωσε την εντολή; Επιτέλους δώστε απαντήσεις! Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

Πηγή: ertnews

Ερευνα για την εξαφάνιση στη Σίκινο δύο Γαλλίδων τουριστριών ξεκίνησε και η Γαλλική δικαιοσύνη: Μαρτυρίες ότι πρόκειται για έμπειρα άτομα στην πεζοπορία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: