Ενθουσιώδεις πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα για την εκλογή του φυλακισμένου Μπελέρη: “Ο Φρέντι είναι αισιόδοξος, αλλά αγχωμένος”, δηλώνει ο στενός κύκλος [video]

H οικογένεια του Φρέντι Μπελέρη και μέλη της ελληνικής μειονότητας εορτάζουν την εκλογή του. Photo via screenshot Glomex.




Η ελληνική μειονότητα στη Χειμάρρα της Αλβανίας πανηγυρίζει για την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη ως ευρωβουλευτή με τη ΝΔ.

Ο δήμαρχος της πόλης που βρίσκεται έγκλειστος, βρίσκεται στην 3η θέση των ευρωβουλευτών που αναμένεται να εκλέξει η Νέα Δημοκρατία.

Με την ανακοίνωση των ονομάτων, το Open συνδέθηκε απευθείας με τη Χειμάρρα, όπου η οικογένεια του Φρέντι Μπελέρη και μέλη της ελληνικής μειονότητας είχαν μαζευτεί για να γιορτάσουν την εκλογή του.




Με καπνογόνα και με συνθήματα, οι Χειμαρριώτες πανηγυρίζουν για την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη. Ωστόσο μια στενή συνεργάτιδα του Φρέντι Μπελέρη τόνισε ότι “είναι αισιόδοξος, αλλά αγχωμένος, και ελπίζει για το καλύτερο. Είναι συγκρατημένος και έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν είναι όπως είναι όλοι οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές, θα παραμείνει έγκλειστος”.




Ο ίδιος ανέφερε ότι θα απευθύνει μήνυμα μέσα από τις φυλακές, όχι μόνο για τη Χειμάρρα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Σε ότι αφορά τον αν ο Φρέντι Μπελέρης θα βγει από τη φυλακή, σε περίπτωση που θα πρέπει να δώσει το “παρών” βάσει των νέων καθηκόντων του, αναφέρεται ότι δεν υπάρχει πια διαδικασία ορκωμοσίας ευρωβουλευτών, αλλά σε προγραμματισμένη συνέλευση της ευρωβουλής στις 16 Ιουλίου, θα πρέπει να λάβει ειδική άδεια για να παραστεί.

Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται για να καταλάβουν τις 21 θέσεις της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ενσωματωμένο το 86% των ψηφοδελτίων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: