Ένταση στα κατεχόμενα και επεισόδια με απλήρωτους εργαζόμενους που θέλουν να κόψουν το ρεύμα στο παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου

File Photo: Ο πρώην κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, στα κατεχόμενα της Κύπρου. Φωτογραφία ΚΥΠΕ, O. ASIK




Στα χέρια πιάστηκαν συντεχνιακοί της El Sen, συντεχνίας των υπαλλήλων στην «αρχή ηλεκτρισμού» με «αστυνομικούς» του ψεδοκράτους που τους εμπόδισαν να μπουν στο δωμάτιο του μετασχηματιστή και να κόψουν το ρεύμα στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου.

Κατοχικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι από το πρωί σήμερα ότι συντεχνιακοί της «αρχής ηλεκτρισμού» συγκεντρώθηκαν έξω από το δωμάτιο του μετασχηματιστή για να προχωρήσουν στην διακοπή της παροχής ρεύματος στο κτίριο του παράνομου «αεροδρομίου», όπως είχαν προειδοποιήσει προ ημερών, καθώς η εταιρεία Τ & Τ που το διαχειρίζεται χρωστά 92 εκ. ΤΛ.

Η είδηση πως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Εμρουλάχ Τουρανλί ήρθε σε συμφωνία με την κατοχική «κυβέρνηση» για να πληρώσει το χρέος με δόσεις δεν έπεισε τους εργαζόμενους με την ηγεσία της συντεχνίας να δηλώνει ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση του χρέους και ούτε τα χρωστούμενα του Τουρανλί θα τα πληρώσει ο κόσμος.

Να σημειωθεί ότι προ μηνών η ανακοίνωση πως το ψευδοκράτος έσβησε «φορολογικό» χρέος 50 εκ. ευρώ του Τουρανλί και πως ο τουρκικής καταγωγής επιχειρηματίας επενδύει και στην τουριστική βιομηχανία, είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις ακόμα και στη «βουλή».

Σημειώνεται επίσης ότι σήμερα είναι η πρώτη ημέρα έναρξης του εντατικού προγράμματος πτήσεων από και προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου λόγω του Κουρμπάν μπαϊραμιού που αρχίζει μεθαύριο Κυριακή.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Η Άγκυρα συνεχίζει την κοροϊδία: Ο Τούρκος υπουργός Παιδείας λέει ότι συμφωνεί για το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, αλλά παραπέμπει στον Ερντογάν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: