Ενας ακόμη μυστηριώδης τετράγωνος μεταλλικός μονόλιθος «καθρέπτης» εμφανίστηκε… στο πουθενά: Στην έρημο της Νεβάδα * Το σχόλιο της αστυνομίας [video]

A monolith found near Gass Peak in Las Vegas, Nevada. / Screen shot via YouTube




Ένας ακόμη μυστηριώδης μονόλιθος έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Νεβάδα, σε ένα πεζοπορικό μονοπάτι του Λας Βέγκας.

Ο μονόλιθος προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας στο Λας Βέγκας, αφού εντοπίστηκε να λάμπει σε μια απομακρυσμένη οροσειρά.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας δήλωσε ότι τα μέλη μιας εθελοντικής μονάδας έρευνας και διάσωσης συνάντησαν το κατοπτρικό αντικείμενο κοντά στο Γκας Πικ στο Desert National Wildlife Refuge στη Νεβάδα.

Οι Αρχές δεν έχουν ιδέα από πού προήλθε ο μονόλιθος και δήλωσαν ότι αναμένουν ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο.

Κοινοποιώντας μια εικόνα της ανακάλυψης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, η αστυνομία του Λας Βέγκας δήλωσε: «Βλέπουμε πολλά περίεργα πράγματα όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για πεζοπορία, όπως να μην είναι προετοιμασμένοι για τον καιρό, να μην έχουν μαζί τους αρκετό νερό… αλλά δείτε αυτό!

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις

Ο εντοπισμός του αντικειμένου ακολουθεί μια σειρά περιπτώσεων μυστηριωδών γυαλιστερών στηλών που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον από το 2020.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ανακαλύφθηκε βαθιά στην έρημο της Γιούτα ένας μεταλλικός μονόλιθος περίπου 12 ποδών παρόμοιος με αυτόν που εθεάθη στο Λας Βέγκας.

Βρισκόταν σε μια περιοχή τόσο απομακρυσμένη που οι αξιωματούχοι δεν αποκάλυψαν αμέσως τη θέση της από φόβο μήπως οι άνθρωποι χαθούν ή εγκλωβιστούν προσπαθώντας να την βρουν.

Ακολούθησαν θεάσεις στη Ρουμανία, στην κεντρική Καλιφόρνια και στη φημισμένη οδό Φρίμοντ στο κέντρο του Λας Βέγκας.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ένας μονόλιθος ύψους 10 ποδών εμφανίστηκε σε μια πλαγιά λόφου στη νοτιοανατολική Ουαλία.

Με πληροφορίες από CNN

To μεγαλύτερο give away στην ιστορία: Αυστριακή ανέθεσε σε 50 άτομα να μοιράσουν τα εκατομμύρια που της άφησε η γιαγιά της* Οι 77 οργανώσεις που θα τα μοιραστούν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: