Έχασε τους μεγάλους Δήμους αλλά δεν το …κατάλαβε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ: Νομίζει ότι κέρδισε, ομιλεί για πόλεμο και υπονόμευση από άτομα του κόμματος (video)

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου στο κανάλι Omega. Φωτογραφία από το κανάλι




Φιλοξενούμενη στην έκτακτη εκπομπή Ενημέρωση ΤΩΡΑ του καναλιού Omega, την επομένη των εκλογών, ήταν η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου.

Η κυρία Δημητρίου στο αρχικό της σχόλιο είπε ότι από το εκλογικό αποτέλεσμα, ταρακουνήθηκε το πολιτικό σκηνικό του τόπου.

Σε ότι αφορά στη δική της παράταξη, η κυρία Δημητρίου, είπε ότι παρά τις δυσκολίες παρέμεινε πρώτη δύναμη με δύο έδρες. Βεβαίως ξέχασε ότι στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε τους μεγάλους Δήμους (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσός).

«Αφήνουμε πίσω ότι μας δίχασε», υπέδειξε και πρόσθεσε:

«Δεν πανηγυρίσαμε, όμως είναι μια νίκη. Πριν ένα χρόνο βγήκαμε λαβωμένοι από τις προεδρικές εκλογές», υπογράμμισε.

Σε ότι αφορά τις ξεκάθαρες αιχμές που άφησε ο επανεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς, για υπόσκαψή του από στελέχη του κόμματος, η Αννίτα Δημητρίου τόνισε:

«Ο κος Φουρλάς είναι ένα ικανότατο στέλεχος που ενισχύει τον ΔΗΣΥ. Έγιναν πολλά. Θα τα δούμε στα συλλογικά όργανα. Κάποια στόματα επιτέλους κλείνουν, φτάνει η υπόσκαψη, με τη δύναμη των πολλών καταρρίπτεις τους ψιθύρους. Κάποιοι, εντός και εκτός, είπαν ότι θα είμασταν στη θέση του ΑΚΕΛ. Δεν θα επιτρέψω κανένα πισωγύρισμα. Φτάνει με την εσωστρέφεια».

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της κυρίας Δημητρίου στην περίπτωση του Νίκου Τορναρίτη, ο οποίος απέτυχε στην κούρσα για τη δημαρχία της Λευκωσίας:

«Πολεμήθηκε από άτομα που είχαν ή έχουν ρόλο στον ΔΗΣΥ». Στο πρόσωπο του Φειδία εκφράστηκε η απογοήτευση των πολιτών, κατέληξε.

Δικαιολογημένα έξω φρενών ο Λουκάς Φουρλάς, που έσωσε τον ΔΗΣΥ φέρνοντας στο κόμμα 53 χιλιάδες ψήφους: «Ήμουν στόχος άτιμων επιθέσεων», δήλωσε… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: