Δοκιμάζοντας κεράσια ποικιλίας Τζόρτζια σε οπωροπωλείο της Ρώμης το τελευταίο προεκλογικό μήνυμα της Μελόνι [βίντεο]

Η Τζόρτζια Μελόνι στο πρωτότυπο προεκλογικό της μήνυμα για τις ευρωεκλογές από ένα οπωροπωλείο της Ρώμης. Photo via Instagram Giorgia Meloni.




Με έναν ασυνήθιστο τρόπο, από ένα οπωροπωλείο της Ρώμης, αποφάσισε να στείλει το τελευταίο της προεκλογικό μήνυμα η Ιταλίδα πρωθυπουργός και πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Σε ένα σύντομο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, λίγο μετά τα περασμένα μεσάνυχτα, η Μελόνι βρίσκεται σε ένα οπωροπωλείο της Ρώμης και ζητά στον ιδιοκτήτη του καταστήματος «να μην πει τίποτα, διότι δεν επιτρέπεται, λόγω της προεκλογικής εκστρατείας».

Στη συνέχεια, η Ιταλίδα πρωθυπουργός, δοκιμάζει κεράσια, εκθειάζοντας τη γεύση τους και ρωτά, τέλος, τον οπωροπώλη «για ποιά ποικιλία πρόκειται».

Ο ίδιος δεν απαντά, αλλά δείχνει μια χάρτινη ταμπέλα, η οποία γράφει «Varietà Giorgia», δηλαδή «Ποικιλία Τζόρτζια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

Κατά τη διαδικασία των βουλευτικών εκλογών, το φθινόπωρο του 2022, η Μελόνι είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση. Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο είχε εμφανιστεί με δυο πεπόνια στο χέρι, λέγοντας «τα είπα όλα». Υπενθυμίζεται ότι στα ιταλικά, τα πεπόνια λέγονται «meloni».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ του Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη
Ρώμη, Ιταλία  

Άνοιξαν στις τρεις μετά το μεσημέρι οι κάλπες των ευρωεκλογών στην Ιταλία: Για πρώτη φορά οι πολίτες της γειτονικής χώρας μπορούν να ψηφίσουν και Σάββατο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: