Δίωξη για ανθρωποκτονία, αρπαγή και απόπειρα βιασμού ανηλίκου κατά του 37χρονου «θείου» του 11χρονου κοριτσιού στην Ηλεία: Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια [videos]

Καθώς ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής οδηγείται στα δικαστήρια πλήθος κόσμου επιτίθεται στα περιπολικά επιχειρώντας να τον λιντσάρει. Screenshot via Glomex@STAR TV




Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο 37χρονος που κατηγορείται για τον φόνο 11χρονου κοριτσιού σε ερημική αγροτική τοποθεσία, στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας.

Ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια μετέβησαν τις μεσημβρινές ώρες στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, στον Πύργο, ώστε να ασκηθεί η ποινική δίωξη εναντίον του 37χρονου, αλλά και να προχωρήσει η ανακριτική διαδικασία που προβλέπεται.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για μετάβαση του εισαγγελέα και της ανακρίτριας στο κτίριο της Αστυνομίας ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς κατά την διάρκεια προσαγωγής του δράστη νωρίτερα στο δικαστικό μέγαρο, προκλήθηκε μεγάλη ένταση από συγκεντρωμένους που επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Έτσι, αποφασίσθηκε να επιστρέψει εκ νέου ο 37χρονος στο κτίριο της Αστυνομίας, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του δράστη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ας σημειωθεί ότι ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.







Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ – του ανταποκριτή Η. Κάνιστρα
Πάτρα, Greece

Πειθαρχικό έλεγχο ζήτησε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κατά των δικαστών που άφησαν ελεύθερο, για άλλη υπόθεση βιασμού, τον 37χρονο δολοφόνο της ανήλικης στην Ηλεία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: