Δικηγορικός Σύλλογος Vs Κούγιας: Πειθαρχική έρευνα για τις ομοφοβικές δηλώσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη

FILE PHOTO: Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Κασσελάκη, άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήσης Κωνσταντίνου.

Ο Ζήσης Κωνσταντίνου, όρισε ήδη εισηγητή για την υπόθεση και στάλθηκε κλήση στον κ. Κούγια, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα – και στην συνέχεια να εκδοθεί η πειθαρχική απόφαση.

   Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, έχει παραγγείλει στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να ερευνηθεί αν οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο και ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

Κασσελάκης κατά Κούγια: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για ομοφοβική ανακοίνωση του ποινικολόγου εναντίον του: Όλα ξεκίνησαν από την «αντρική συμπεριφορά» Λύτρα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: