Δικαιολογημένα έξω φρενών ο Λουκάς Φουρλάς, που έσωσε τον ΔΗΣΥ φέρνοντας στο κόμμα 53 χιλιάδες ψήφους: «Ήμουν στόχος άτιμων επιθέσεων», δήλωσε… (video)

Ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς ξέσπασε εναντίον των στελεχών του ΔΗΣΥ που τον υπονόμευσαν. Φωτογραφία Omega Channel




Γλυκόπικρη ήταν η νίκη για τον επανεκλεγμένο ευρωβουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), κ. Λουκά Φουρλά ο οποίος συγκέντρωσε 53.000 ψήφους γλιτώνοντας όπως ανέφερε το κόμμα από πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο ίδιος μίλησε στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ του καναλιού Omega, κάνοντας λόγο για εκ των έσω προσπάθεια πολιτικής εξόντωσης τόσο του ίδιου όσο και της Προέδρου του ΔΗΣΥ, κα. Αννίτας Δημητρίου.

«Ήμουν στόχος ανήθικων, άτιμων επιθέσεων» δήλωσε και στόχος απαράδεκτων προσωπικών επιθέσεων όπως «ότι δεν είμαι καθαρόαιμος πολιτικά» και συνέχισε «Κάποια στιγμή κάποιοι πρέπει να ξεμπροστιαστούν» χωρίς να καταδεικνύει σε ποιους αναφέρετε και χωρίς να κληθεί να το κάνει.

«Δεν ήταν κάτι κρυφό, δεν γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες» ανέφερε σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε από τους κύκλους του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο και όπως δήλωσε «Τα κρατούσα μέσα μου έως και το Σάββατο».

Υποστήριξε μάλιστα πως η θέση του στο ψηφοδέλτιο ουδέποτε του χαρίστηκε, αντιθέτως, το όνομα του γράφτηκε σε αυτό βάσει του καταστατικού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διορθωτικές κινήσεις του κόμματος και δήλωσε «Εγώ θα βοηθήσω το κόμμα […] Δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω το καράβι, θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη. Δεν εγκαταλείπω όταν χάνω, βοηθώ όταν νικάω».

Ο ίδιος μιλώντας για την ηγεσία του ΔΗΣΥ υποστήριξε πως η Πρόεδρος δέχτηκε εξίσου επίθεση, ενώ δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει για την στήριξη της.

Τέλος, σχολιάζοντας το φαινόμενο Φειδίας, είπε: «Έχω διάθεση να τον βοηθήσω. Τον συνεχάρη ήδη, δεν ήταν εύκολο αυτό που έκανε. Είναι ένα παιδί 24 ετών και πλέον αποτελεί μέλος της Κυπριακής Εκπροσώπησης στο Ευρωκοινοβούλιο» και συνέχισε «Κάποια πράγματα μπορεί να τα έχει λάθος στο μυαλό του, σκοπεύω να τον ενημερώσω για αυτά».

Έχασε τους μεγάλους Δήμους αλλά δεν το …κατάλαβε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ: Νομίζει ότι κέρδισε, ομιλεί για πόλεμο και υπονόμευση από άτομα του κόμματος (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: