«Δεν πιστεύω» πως θα εγκαταλείψει την κούρσα ο Τζο Μπάιντεν: Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι απόλυτος πως δεν υπάρχει πιθανότητα απόσυρσης του Προέδρου των ΗΠΑ

epa11443914 Former US President Donald J. Trump delivers remarks during a campaign rally at the Greenbriar Farms in Chesapeake, Virginia, USA, 28 June 2024. EPA, SHAWN THEW




Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή πως δεν «πιστεύει» ότι υπάρχει πιθανότητα ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, να αποσύρει την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, μετά το καταστροφικό γι’ αυτόν ντιμπέιτ προχθές Πέμπτη.

«Πολύς κόσμος λέει πως μετά την επίδοσή του χθες βράδυ, ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα. Αλλά δεν το πιστεύω στ’ αλήθεια», είπε ο πρώην πρόεδρος σε οπαδούς του κατά τη διάρκεια προεκλογικής εμφάνισής του στη Βιρτζίνια.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες, Πέμπτη, το βράδυ ότι «τα κατάφερε καλά» στο ντιμπέιτ με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ οι αντιδράσεις για την επίδοση του δημοκρατικού προέδρου είναι πολύ πιο συγκρατημένες μέχρι και στο στρατόπεδό του.

«Πιστεύω πως τα καταφέραμε καλά», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν όταν, φεύγοντας από το ντιμπέιτ, σταμάτησε σ’ ένα εστιατόριο της Τζόρτζια όπου είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του για να το παρακολουθήσουν. Ο αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε πως είναι «δύσκολο να συζητάς με έναν ψεύτη».

ΕΞΑΛΛΟΥ: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναγνώρισε σήμερα ότι ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε μια “κακή” επίδοση στο ντιμπέιτ απέναντι στο Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ χθες, Πέμπτη, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει τον Μπάιντεν.

“Υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ. Πιστέψτε με, το ξέρω”, έγραψε ο Ομπάμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X. “Ωστόσο οι εκλογές αυτές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή ανάμεσα σε κάποιον που έχει παλέψει όλη του τη ζωή για τους απλούς ανθρώπους και σε κάποιον που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του”, αναφέρει ο Ομπάμα στην ανάρτησή του προσθέτοντας: “Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Τσέζαπικ, United States

Η εφημερίδα New York Times προκάλεσε πολιτικό “σεισμό” στο Δημοκρατικό Κόμμα: Κάλεσε τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: