Μπαμπάδες εν δράσει στη Βέροια: Χόρεψαν με τις κόρες τους μπαλέτο και το καταευχαριστήθηκαν* Viral το συγκινητικό βίντεο [video]

Από τη συγκινητική παράταξη Πηγή photo: Screenshot via Glomex@ERT




Το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν επτά μπαμπάδες από τη Βέροια, οι οποίοι συνόδευσαν τις ανήλικες κόρες τους στην παράσταση μπαλέτου που έδωσαν.

Δίχως τρακ και αναστολές, οι μπαμπάδες χόρεψαν πλάι στις κόρες τους σε ένα συγκινητικό βίντεο που έγινε viral. Με χαμόγελο και περηφάνεια στα πρόσωπά τους έδειξαν να το απολαμβάνουν καθώς η συμμετοχή τους στην παράσταση χορού τους έφερε πιο κοντά δίνοντάς τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Η ιδέα για το χορευτικό ανήκει στη δασκάλα χορού μιας ιδιωτικής σχολής χορού μπαλέτου στην Βέροια, Μελίνα Παπαδοπούλου, η οποία το διοργάνωσε εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θεατές στην παράσταση που σηματοδότησε το τέλος της χρονιάς. Όσο για τους επτά μπαμπάδες που ντυμένοι στα μαύρα πήραν μέρος σε αυτό το χορευτικό αποζημιώθηκαν από τις θερμές αγκαλιές και τα φιλιά που έλαβαν.

Ο κ. Δημήτρης Τερμεντζής, ιδιοκτήτης φαρμακείου, μπαμπάς μιας χαριτωμένης κόρης και ο ίδιος, είπε ότι ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, ήθελαν να είναι μαζί με τις κόρες τους τους και οι όποιες δεύτερες σκέψεις υποχώρησαν όταν τους μίλησε η κα Μελίνα Παπαδοπούλου, καθηγήτρια χορού & χορογράφος.




Όπως τόνισε η κα Παπαδοπούλου, ήταν πολλές οι σκέψεις που την οδήγησαν σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως το ότι, λόγω των γρήγορων ρυθμών της ζωής, οι μπαμπάδες δεν περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, ωστόσο, συμμετέχουν πλέον ενεργά στην καθημερινότητα και στο μεγάλωμά τους, αλλά και η προσωπική της επιθυμία.

Η κα Παπαδοπούλου είπε ότι οι στιγμές ήταν μοναδικές στιγμές, με το κοινό να παρακολουθεί με δάκρυα στα μάτια.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ
Αθήνα, Ελλάδα

Πανελλαδικές 2024: Με μαθήματα ειδικότητας και αντίπαλο τον καύσωνα συνεχίζουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: