Ατύχημα για την Λιάνα Κανέλλη στο πλατό του ΑΝΤ1: Επεσε και υπέστη ράγισμα περόνης, αναστάτωση από τον τραυματισμό της [video]

H Λιάνα Κανέλλη μετά τον τραυματισμό της. photo screen shot via glomex, Apha TV




Ράγισμα περόνης υπέστη η Λιάνα Κανέλλη, η οποία χθες Κυριακή (9/6) έπεσε αποχωρώντας από το πλατό του ΑΝΤ1 όπου ήταν προσκεκλημένη για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ξαφνικά και ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ έχει φύγει από το πάνελ ακούστηκαν ζωντανά στον αέρα οι κραυγές πόνου καθώς έπεσε στο πλατό και τραυματίστηκε.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, φαίνεται στο πλάνο έντρομη να φωνάζει «Ωχ, έπεσε» αναφερόμενη στη Λιάνα Κανέλλη.




Ο Νίκος Χατζηνικολάου σηκώθηκε όρθιος για να δει τι συμβαίνει ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ ακούγεται να υποφέρει.

Η Λιάνα Κανέλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφτηκε ιδιωτικό νοσοκομείο αλλά δεν χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία.




O κ. Χατζηνικολάου εξέφρασε τη στενοχώρια του για το περιστατικό γιατί έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη Λιάνα, παρά τις κατά καιρούς διαφορές τους, και ότι τους δένει το επαγγελματικό παρελθόν τους από την εποχή τού παλιού Mega.

Ο Κασσελάκης έβρισε δημοσιογράφο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς: Το …”λάθος” του Γιώργου Χατζηδημητρίου ήταν επειδή είπε την αλήθεια: «Προκαλείς με την επίδειξη πλούτου»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: