Άθλιοι, ξεδιάντροποι και απελπισμένοι: Το παράνομο ψευδοκράτος προσέλαβε 135 influencers από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Τουρκία, για την προβολή του!

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ σε τουρκικό φεστιβάλ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Φωτογραφία Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Η κατοχική «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους καλύπτει τα έξοδα 135 influencers από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Τουρκία, προκειμένου αυτοί να συμβάλουν στην «αναγνώριση της (παράνομης) “τδβκ” και στον τουρισμό της “χώρας”».

Τα παραπάνω εξωφρενικά αναφέρονται σε απόφαση του παράνομου “υπουργικού συμβουλίου” που δημοσιοποιήθηκε στην… «επίσημη εφημερίδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της “Γενί Ντουζέν”.

Όπως αναφέρεται, συνολικά 900.930 Tουρκικές Λίρες, (25.600 ευρώ) που θα καλύψουν μεταξύ άλλων τα έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων, μεταφορικών, διαμονής, ξεναγήσεων και εξόδων περιήγησης με σκάφος θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό στο «ταμείο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής», στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024.

Το κονδύλι αφορά «δαπάνες φιλοξενίας, τελετών, εκθέσεων και διοργανώσεων».

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ο αισχρός κατοχικός ηγέτης προκαλεί τον Ελληνισμό με απαράδεκτους ισχυρισμούς: “Ακλόνητο κάστρο του τουρκικού κόσμου” είναι δήθεν το ψευδοκράτος, είπε ο Τατάρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: