Απολογείται σήμερα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο αστυνομικό τμήμα ο δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία: Βαρύ το κλίμα, φόβοι για βεντέτα [βίντεο]

Συγγενείς της 11χρονης επιχειρούν να λυντσάρουν τον 37χρονο δράστη της στυγερής δολοφονίας κατά την προσαγωγή του στη Δικαιοσύνη. Photo via Glomex ΕΡΤ




Απολογείται σήμερα ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία. Το κλίμα στο χωριό Μυρτιά του Δήμου Πύργου είναι βαρύ καθώς επικρατεί θρήνος αλλά και οργή, με τους κατοίκους να είναι εξαγριωμένοι μετά το αποτρόπαιο συμβάν.

Μετά και τα επεισόδια έξω από τα δικαστήρια του Πύργου, η απολογία του 37χρονου ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας θα γίνει, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα διαφέρει από την αρχική κατάθεση, στην οποία ομολόγησε και την πράξη του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Την ίδια ώρα οι Αρχές φοβούνται ξέσπασμα βεντέτας, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου, την ώρα που γίνονταν η κηδεία της 11χρονης την Πέμπτη.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη έγινε γνωστό πως αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και από όλη την Ελλάδα.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Συναγερμός μετά τις τρεις εξαφανίσεις τουριστών στα ελληνικά νησιά: Οι επισκέπτες στην Ελλάδα δεν είναι σωστά ενήμεροι για τους κινδύνους, προειδοποιεί η Guardian [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: