Απολαυστικός Μίλτος Τεντόγλου: «Kατάρα το 8,65 δύο φορές δεν γίνονται αυτά, πάω στους Ολυμπιακούς να υπερασπιστώ τον τίτλο μου» [βίντεο]

Ο Μίλτος Τεντόγλου μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το θρίαμβό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Photo via Glomex ΕΡΤ




Λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, ο Μίλτος Τεντόγλου χαρακτήρισε… κατάρα τα δύο τελευταία άλματά του στα 8,65μ., που δεν του επέτρεψαν να «σπάσει» το πανελλήνιο ρεκόρ, εστίασε στον «καλύτερο τελικό μήκους που έχει γίνει», ενώ μίλησε και για τα «κτήνη» με τα οποία πάλεψε απόψε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ.».

Για τις συνθήκες του τελικού: «Ήταν πολύ καλός αγώνας, Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος. Είμαι πιο καλός στα σκληρά στάδια. Το ταρτάν είναι φανταστικό».

Για το εάν αυτός ήταν ο καλύτερος τελικός σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Είναι κτήνη οι αθλητές. Όλοι τους είναι φανταστικοί. Ο Φουρλάνι είναι τρομερός».

Για το εάν είναι κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ των 8,86μ: «Είναι πολύ μακριά, αλλά το πλησίασα λίγο παραπάνω. Δεν γίνονται αυτές οι επιδόσεις για πλάκα, είναι ασύλληπτα πράγματα».

Για το εάν θα το πανηγυρίσει περισσότερα από τα άλλα δύο χρυσά που έχει στον ευρωπαϊκό ανοικτό στίβο: «Θα το ευχαριστηθώ πιο πολύ από τα άλλα μετάλλια».

Για τον στόχο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και πιστεύω σε έναν αγώνα καλύτερο από αυτόν. Θα είμαι καλά στο Παρίσι, γιατί πάει καλά όλη η χρονιά φέτος».




Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Αδιανόητος, ασύλληπτος, εξωπραγματικός: Mε νέο ρεκόρ αγώνων (δύο φορές) ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό κι έστειλε μήνυμα για τους Ολυμπιακούς [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: