Αντί για Μύκονο και Σαντορίνη: Κορυφαίοι εναλλακτικοί προορισμοί από την βρετανική Mirror, Μήλος και Πάρος

FILE PHOTO: : H παραλία Αλογόμανδρα στη Μήλο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΙΜΕΝΤΖΑΣ




Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror αναδεικνύει την Πάρο και την Μήλο ως εναλλακτικούς ελληνικούς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές.

Τα δυο αυτά νησιά παρουσιάζονται ως “ανέγγιχτοι” προορισμοί, σε αντίθεση με τα πασίγνωστα διεθνώς νησιά μας, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς και ο τίτλος της δημοσίευσης το υποδεικνύει: «Είμαι φανατικός ταξιδευτής – επισκεφτείτε αυτά τα ανέγγιχτα ελληνικά νησιά, αντί για την Μύκονο και την Σαντορίνη”.

Η γνωστή Tik Toker Amanda Monique στο ειδικό αφιέρωμά της για την Ελλάδα γράφει:

«Τα γραφικά χωριά και οι όμορφες παραλίες της Πάρου την καθιστούν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση. Η Μήλος είναι γνωστή για τα μοναδικά τοπία της, με παραλίες με κόκκινο και λευκό βράχο που προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες. Το νησί είναι ιδανικό για άλματα από γκρεμούς, εκδρομές με σκάφη και εξερεύνηση κρυφών παραλιών. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στη Μήλο με πλοίο από την Αθήνα ή την Πάρο».

Σημαντική αναφορά γίνεται και για τα Κουφονήσια, τη Ζάκυνθο και τη Νάξο με θετικά σχόλια για τις παραλίες και τα τοπία χαλάρωσης που διαθέτουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πτώχευση για τη γερμανική FTI, τρίτο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τουριστικό πάροχο: Στον αέρα 11.000 εργαζόμενοι και δεκάδες χιλιάδες τουρίστες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: