Αμετανόητοι αττίλες ως το… μεδούλι: Ο Ερντογάν θα «γιορτάσει» στα κατεχόμενα την εισβολή στην Κύπρο μαζί με τον Οζέλ, το διάδοχο του φυσικού αυτουργού Ετσεβίτ [video]

A handout photo made available by the Turkish Presidential Press Office shows Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) shaking hands with Ozgur Ozel (L), leader of the main opposition Republican People’s Party (CHP), during their meeting in Ankara, Turkey, 02 May 2024. The AK Party and CHP leaders met for the first time since 2016. EPA/TURKISH PRESIDENTIAL PRESS OFFICE / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Ανεξαρτήτως των διαφορών που έχουν σε επιμέρους ζητήματα εσωτερικής πολιτικής τα κόμματα της Τουρκίας, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η αθλιότητα και το dna του κατοχικού έθνους.

Ανερυθρίαστα, χωρίς να κρύβουν τη σύμπνοια στόχων και μεθόδων ο ισλαμιστής πρόεδρος Ερντογάν και ο κεμαλιστής Οζγκιούρ Οζέλ, πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) συμφώνησαν να «γιορτάσουν» φέτος μαζί τον Αττίλα στην κατεχόμενη Κύπρο.

Προφανώς κανείς δεν ξεχνά ότι η εισβολή και η κατοχή είναι έργο του προκατόχου του επίσης κεμαλιστή Μπουλέντ Ετσεβίτ, το έργο του οποίου συνεχίζει και… τελειοποιεί ο Ερντογάν.

Τα ΜΜΕ των κατεχομένων μεταδίδουν την επιβεβαίωση της επίσκεψης των δύο ανδρών από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΡΛΚ, Μτενίζ Γιουτζέλ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου και προέδρου του ΑΚΡ στα γραφεία του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, μετά από 18 χρόνια. Ο κ. Οζέλ ενημέρωσε μετά τη συνάντηση τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ είχε επίσης νωρίτερα αναφέρει ότι κατά την συνάντηση ο κ. Ερντογάν είπε πως πρέπει να δείξουν ισχυρή αλληλεγγύη μαζί με τον κ. Οζέλ και τα άλλα κόμματα και ευχήθηκε “να γιορτάσουν” όλοι μαζί τα 50χρονα από την εισβολή του Αττίλα και τη δημιουργία ψευδοκράτους στα κατεχόμενα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ο Ερντογάν φόρεσε την προβιά του υπερκομματικού προέδρου: Πρώτη επίσκεψή του στα γραφεία των Κεμαλιστών του CHP μετά από 18 χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: