Αυτοί είναι οι τέσσερις που κλείδωσαν έδρα, μέχρι στιγμής, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Φειδίας Παναγιώτου, Φουρλάς (ΔΗΣΥ), Μαυρίδης (ΔΗΚΟ) και Γεωργίου (ΑΚΕΛ)

FILE PHOTO: Ο Κύπριος ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς. Photographer: Alain ROLLAND. Copyright: © European Union 2022 – Source : EP




Με την μάχη των κομματικών ποσοστών να βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται από τις πληροφορίες που φτάνουν κοντά μας, να έχουν κλειδώσει οι 4 από τις έξι έδρες στην Ευρωβουλή.

Αυτό υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η νύκτα δεν θα φέρει ολικές ανατροπές.

Υπό αυτά τα δεδομένα, εκτός από τον Φειδία Παναγιώτου που ως ανεξάρτητος εκλέγεται πανηγυρικά, από πλευράς των κομμάτων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φιλελεύθερου, ο Λουκάς Φουρλάς από το ΔΗΣΥ, ο Γιώργος Γεωργίου από το ΑΚΕΛ και ο Κώστας Μαυρίδης επανεκλέγονται, διατηρώντας την έδρα τους στην Ευρωβουλή.

Οι δύο πρώτοι για δεύτερη θητεία και ο τρίτος για τρίτη θητεία.

Απ’ εκεί και πέρα βρίσκεται σε εξέλιξη μάχη μεταξύ του Γεάδη Γεάδη και του Μάριου Πελεκάνου για την έδρα που φαίνεται να καταλαμβάνει το ΕΛΑΜ, με τον πρώτο να έχει σύμφωνα με πληροφορίες κάποιο προβάδισμα.

Υπό αυτά τα δεδομένα, φαίνεται ότι η έκτη έδρα θα καταληφθεί από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, με τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον Κωσταντίνο Πετρίδη να δίνουν την μάχη.

Τρίτος ο YouTuber Φειδίας (19%) σύμφωνα με τα αποτελέσματα (στο 48%): Σκληρή μάχη μεταξύ του δεξιού ΔΗΣΥ και του “κομμουνιστικού” ΑΚΕΛ για την πρωτιά, ντέρμπι ΕΛΑΜ-ΔΗΚΟ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: