Ξεκίνησε λογοθεραπεία ο Δημήτρης Σταρόβας: Αρχισε να λέει τα πρώτα του λόγια μετά το εγκεφαλικό [video]

Ο Δημήτρης Σταρόβας από βίντεό του στο youtube, StarovasTV




Στο Τζάνειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδειο που υπέστη. Τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι πολύ ενθαρρυντικά και ο τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον καλλιτέχνη, μετέφερε τις ευχαριστίες του για όσους ενδιαφέρθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους.

«Εχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια και κάποια είναι κατανοητά και άλλα όχι. Ξεκίνησε λογοθεραπεία το Σάββατο κι αυτά είναι εξαιρετικά αισιόδοξα νέα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι και ο Δημήτρης είναι υπομονή. Όλα θα φτιάξουν και να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου στην Άννα, που στέκεται κολώνα δίπλα του» είπε ο κ. Γκουντάρας:

«Επίσης, να πω ότι είναι πολύ συγκινημένος ο Δημήτρης για το τσουνάμι αγάπης που έχει δεχθεί και θέλει να μεταφέρει ένα τεράστιο ευχαριστώ και την αγάπη του σε όλον τον κόσμο που νοιάζεται ουσιαστικά. Είναι βαθιά καλός άνθρωπος! Με τεράστια ψυχή και πάντα δίπλα σε όλους όσους τον χρειάζονται. Ο Μητσάρας θα γίνει όπως τον ξέραμε και πρώτα ο Θεός θα έρθει εδώ καλεσμένος και θα τα πούμε και θα γελάει» συμπλήρωσε.




Η σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την εξέλιξη της υγείας του και αποκάλυψε πως βελτιώνεται σταδιακά.

Εξ άλλου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται. Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και όλα θα πάνε καλά» τόνισε η κα Παγώνη.

Φιλαράκια και μετά θάνατον: Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλάει με τo φάντασμα του Μάθιου Πέρι – «Με επισκέπτεται τακτικά, είναι ακόμη εδώ γύρω»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: