Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της η γυναίκα που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο Μενίδι: Μητέρα δύο παιδιών, έφερε και punic button [video]

Εικόνα από το σκηνικό του εγκλήματος Πηγή Photo: Screenshot via Glomex




Τρεις καταγγελίες για τον δράστη, σε διάστημα 11 ετών είχε κάνει η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι. Η τελευταία ήταν την Τρίτη του Πάσχα.

Να σημειωθεί ότι η 40χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου  ήταν μητέρα δύο παιδιών. O πρώην σύντροφός της αναζητείται από την αστυνομία σε όλη την Ελλάδα.

Το θύμα που βρέθηκε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, τον Απρίλιο του 2013, είχε προσφύγει στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Εννέα χρόνια αργότερα και πάλι η γυναίκα τον είχε και πάλι καταγγείλει.

Η τελευταία καταγγελία από την δολοφονημένη έγινε πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου με τον πρώην σύντροφό της να οδηγείται στην εισαγγελία και να λαμβάνει ρητή δικάσιμο για αύριο, Παρασκευή 17 Μαΐου.




Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος ενδοοικογενειακής βίας την κάλεσε δυο μέρες μετά την τελευταία καταγγελία και η ίδια του απάντησε πως είναι καλά ενώ αρνήθηκε κάθε βοήθεια.

Η καταγγελία της 40χρονης:

«Την 07/05/2024 και περί ώρα 00:30’ οδηγήθηκαν στο Α΄ Α.Τ. Αχαρνών/Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το θύμα, γεν. 1984 στην Αλβανία, και ο πρώην σύντροφός της, γεν. 1974 στην Αλβανία, με ίδια διεύθυνση κατοικίας.

Η ανωτέρω υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του Ν.3500/06 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας» σε συνδυασμό με τα άρθρα 308 Π.Κ. «Απλή Σωματική Βλάβη» και 333 Π.Κ. «Απειλή» και άρθρου 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό δυνάμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06, προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή.




Επιπρόσθετα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

Συλληφθείς οδηγήθηκε την 07/05/2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έλαβε ρητή δικάσιμο για την Παρασκευή 17/05/2024.

Κατά το παρελθόν, δύο ακόμα φορές, το 2013 και το 2022, το θύμα είχε υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, κατά τις οποίες είχε αναζητηθεί και συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου».

Το χρονικό της δολοφονίας

Η γυναίκα εντοπίσθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος, στην άκρη του δρόμου, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της.




Στο σημείο υπήρχε ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, CNN

Φρίκη στο Μενίδι: 40χρονη βρέθηκε στη μέση του δρόμου με μαχαίρι καρφωμένο επάνω της* Αναζητείται ο πρώην σύντροφός της, τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: