Τον είχαν συλλάβει άλλες έξι φορές! Πριν την 7η, μαχαίρωσε τη γυναίκα του στη Νίκαια * Το θύμα είχε αρνηθεί το panic batton και αλλαγή κατοικίας

FILE PHOTO: Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Στη σύλληψη ενός 57χρονου άντρα προχώρησε η Αστυνομία πριν από λίγο στην οδό Αρτέμιδος στη Νίκαια καθώς φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε την επίσης 57χρονη σύζυγό του με καταγωγή από το Περού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:45 η γυναίκα κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως είπε την είχε μαχαιρώσει ο σύζυγός της.

  • ‘Αμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και εντόπισαν την γυναίκα εν ζωή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Στη συνέχεια μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον φερόμενο δράστη της επίθεσης και τον συνέλαβαν.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

  • Ειδικότερα ο άνδρας είχε συνελήφθη μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία φορά ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά εκείνη είπε πως δεν επιθυμούσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κατά 507% αυξήθηκαν οι προσαγωγές και κατά 163% οι συλλήψεις σε Αττική -Θεσσαλονίκη το πρώτο 4μηνο του έτους: Ναρκωτικά, όπλα, κλοπές, λαθρεμπόριο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: