Περίεργη εξέλιξη: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός του εταιρικού λεωφορείου που κατήγγειλε 27χρονη για βιασμό στον Ασπρόπυργο [video]

FILE PHOTO : Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σε αστυνομική επιχείρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου, ο οποίος είχε συλληφθεί για βιασμό 27χρονης γυναίκας στον Ασπρόπυργο.

Το περιστατικό κατήγγειλε χθες, Δευτέρα η γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στην καταγγελία της ανέφερε ότι ο 46χονος, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου που μεταφέρει υπαλλήλους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, παρέλαβε την 27χρονη από τον σταθμό του προαστιακού στον Ασπρόπυργο, προκειμένου να τη μεταφέρει στη δουλειά της.




Η γυναίκα ανέμενε μαζί με άλλους συναδέλφους της το λεωφορείο, όμως ο κατηγορούμενος, με την πρόφαση ότι δεν χωράνε όλα τα άτομα στο λεωφορείο, είπε στο θύμα να περιμένει και ότι θα επέστρεφε να την παραλάβει.

Όταν επέστρεψε και αφού το θύμα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, την οδήγησε σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου στάθμευσε το όχημα και, όπως κατήγγειλε, την βίασε.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά προσήγαγαν τρία άτομα. Οι δύο εξ αυτών υπέδειξαν τον 47χρονο ως τον δράστη του βιασμού. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Συγκλονιστικές στιγμές και παράδειγμα προς μίμηση στη Χίο: Λήπτρια μυελού των οστών γνωρίζει για πρώτη φορά τον δότη της στα γενέθλιά της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: