Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τιν Γεντβάι έως το καλοκαίρι του 2027: Οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του Κροάτη ύψους 1,5 εκατ. ευρώ [video]

Ο Τιν Γεντβάι (Κ) του Παναθηναϊκού μάχεται για την μπάλα με τους παίκτες του Άρη, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2023/24, χωρίς την παρουσία θεατών, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ




Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Τιν Γεντβάι έως το καλοκαίρι του 2027, καθώς το πρωί της Τρίτης (28/5) οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και τυπικά την παραμονή του Κροάτη στόπερ, μέσω της ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του απ’ τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όπως είχε καταγράψει το ΑΠΕ-ΜΠΕ απ’ τις 13 Μαΐου, οι «πράσινοι» είχαν αποφασίσει να πληρώσουν στη ρωσική ομάδα την οψιόν ύψους 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνουν μόνιμα δικό τους τον Γεντβάι, με τον οποίο υπήρχε ήδη συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ. Κι απ’ τον 28χρονο αμυντικό ξεκινάει πλέον η αναδόμηση της «πράσινης» άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας! Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τιν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023 με την μορφή δανεισμού. Στην πρώτη του σεζόν με τους Πράσινους είχε σημαντική συνεισφορά, παίρνοντας φανέλα βασικού με συνολικά 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κροάτης στόπερ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω την ώρα για να δημιουργήσουμε νέες ωραίες αναμνήσεις όλοι μαζί».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Το «Χρυσό Παπούτσι» 2024 στον Χάρι Κέιν με 36 γκολ: Στην 12η θέση ο Παυλίδης * Οι πρώτοι 100 σκόρερ στην Ευρώπη [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: