Ο Κουτσούμπας στην ολονύκτια διαμαρτυρία των φοιτητών στα Προπύλαια με αίτημα «να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού»

Ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΚΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ




Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί απόψε στις 21.00 στα Προπύλαια, στην ολονύκτια διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας και θα συμμετέχουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς, “για να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού”.

Την ίδια ώρα το ΚΚΕ «καταδικάζει τη γενοκτονία που διεξάγουν οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στα παλαιστινιακά εδάφη και ιδιαίτερα στην Λωρίδα της Γάζας» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος και σημειώνει:

«Καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό την σημερινή δολοφονία του μέλους του Π.Γ του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Ταλάλ Αμποδαρίφε, από τις δυνάμεις κατοχής σε ανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας, καθώς πρωτοστατούσε με άλλους συντρόφους του στην απόκρουση των ισραηλινών εισβολέων».

Το ΚΚΕ «καλεί τον λαό και τη νεολαία να ενισχύσουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό ως τη δικαίωση της πάλης του! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση πληρώνει τα επίχειρα των πράξεών της στην εξωτερική πολιτική» – Θα φέρουμε προς ψήφιση τα Πρωτόκολλα με τη Βόρεια Μακεδονία, λέει η Κεχαγιά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: