Ο δήμαρχος Πάφου “αναζητά τρομαγμένος καταφύγιο στον ανεμιστήρα της λάσπης που πάντα έχει εύκαιρο”: Ο Εύρος Λοϊζίδης τον εξευτελίζει: “Οχετός και ψέματα”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάφου κ. Εύρος Λοϊζίδης. Φωτογραφία από το επιτελείο του via Φιλελεύθερος




«Ο κ. Φαίδωνος παραμονές των εκλογών αναζητά τρομαγμένος καταφύγιο στον ανεμιστήρα της λάσπης που πάντα έχει εύκαιρο», καταγγέλλει με έντονα δικαιολογημένο ύφος σε ανακοίνωσή του ο ανθυποψήφιoς του για τη δημαρχεία της Πάφου, Εύρος Λοϊζίδης

Η ανακοίνωση του κ. Λοϊζίδη έρχεται ως απάντηση στις έωλες καταγγελίες του Φαίδωνος, «για (δήθεν) εξαγορά ψήφων με δωροκουπόνια υπεραγοράς και μετρητά σε φακέλους».

Ο ανθυποψήφιος του νυν δημάρχου Πάφου, κάνει λόγο για ψιθυρολογία, κακεντρέχεια και κουτσομπολιό, επισημαίνοντας πως όταν χρησιμοποιούνται επισήμως, χωρίς τεκμηρίωση αποτελούν απλώς ανυπόστατες και κακόβουλες συκοφαντίες.

«Σε αυτήν την πρακτική της δολοφονίας χαρακτήρων δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε!», δηλώνει.

Την ίδια ώρα ο κ. Λοϊζίδης κάνει λόγο, «για ξεκάθαρη προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου να μεταβάλει την προεκλογική περίοδο σε αρένα, στην οποία ρίχνει για δόλωμα οχετό και ψέματα!».

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι γνωστό πως οι υπεραγορές ολόχρονα δίνουν κουπόνια στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής τους ευθύνης ή στο πλαίσιο προσφορών.

«Πρόκειται για συνηθισμένη τακτική και δεν χρησιμοποιείται για προεκλογική άγρα ψήφων, όπως υπονοεί στην ανάρτησή του ο κ. Φαίδωνος».

Τέλος, εξαπολύει τα πυρά του στον κύριο Φαίδωνος, τονίζοντας:

Είναι, «γνωστές σε όλους τους Παφίτες οι δικές του πρακτικές εκβιασμού, απειλών και δωροδοκιών με επίσημες καταγγελίες καταγεγραμμένες, όπως στην πρόσφατη ολομέλεια που έγινε καταγγελία από δημοτικό σύμβουλο, ότι υπάλληλος της Τροχονομίας τηλεφωνούσε και έλεγε σε δημότες να περάσουν για να τους δώσουν δώρο από τον Δήμαρχο!».

“Σκοτώνονται” κυριολεκτικά οι συνέταιροι στην Κύπρο: Ο δεξιός ΔΗΣΥ και το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ, έβγαλαν τα μαχαίρια και βρίζονται… Έβγαλαν από την “ναφθαλίνη” και τον Ιωάννη!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: