Ο Αβέρωφ υπονομεύει την …επιτυχημένη Αννίτα, την …σφάζει με το βαμβάκι: «Ούτε στα όνειρα θερινής νυκτός δεν θα έβλεπε την Προεδρία της (κυπριακής) Βουλής»…

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Χριστόφορο Χριστοφή στην σειρά podcasts, Legal Matters. Φωτογραφία από βίντεο, Christophoros Christophi, Facebook




Ο πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου, υπονομεύει την νυν πρόεδρο Αννίτα Δημητρίου, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Κύπρο.

Σε συνέντευξη του στον Χριστόφορο Χριστοφή και στην σειρά podcasts, Legal Matters, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρθηκε στην τωρινή κάτοχο του αξιώματος.

«Αν δεν αποσυρόμουν εγώ από την υποψηφιότητα για επανεκλογή, η Αννίτα θα ‘ταν πρόεδρος του Συναγερμού;» ρώτησε ο κος Νεοφύτου, αναφερόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

«Δεν έχει σχέση αν είναι η Αννίτα, αν είναι ο Αβέρωφ, αν είναι ο Αναστασιάδης, είναι την παράταξη που στηρίζουμε», τόνισε ο κος Νεοφύτου.

«Με την κίνηση του Αβέρωφ, η Αννίτα έγινε – που ούτε στα όνειρα θερινής νυκτός της δεν θα το βλεπε – ναι είναι η δεύτερη την τάξη της Κυπριακής Πολιτείας».

Συνεχίζοντας υποστήριξε την απόφαση του λέγοντας ότι το «χειρίστηκε πάρα πολύ και δικαίωσε την επιλογή μου και είναι μια πάρα πολύ καλή Πρόεδρος της Βουλής».

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: