Νέα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Αλέξη Κούγια από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ: Για αδικήματα με την ιδιότητα του προέδρου της Κορίνθου

Ο Αλέξης Κούγιας. Στιγμιότυπο από βίντεο στο YouTube @ Olympiacos FC




Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στον Αλέξη Κούγια, αξιωματούχο (πρόεδρο) του σωματείου ΠΑΣ Κόρινθος, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτηρίων για χρονικό διάστημα 15 ημερών (εξύβριση θεατών από αξιωματούχο μη αγωνιστικού χώρου) και στην ομάδα πρόστιμο 500 ευρώ.

Αντίθετα, τον απάλλαξε από την παράβαση του άρθρου 11 παρ. 7 ΠΚ/ΕΠΟ (παραβίαση ποινής απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο), όπως και το σωματείο «ΠΑΣ Κόρινθος» για την αντικειμενική ευθύνη του.

Απειλεί εις βάρος του συλλόγου πρόστιμο ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτήριων για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε για τον αγώνα στις 16.03.2024 ΠΑΣ Κόρινθος-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Με παγκόσμια απεργία απειλούν τη FIFA οι ποδοσφαιριστές: Έχουμε φτάσει στα όριά μας με τους συνεχείς αγώνες, κινδυνεύει η υγεία μας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: