Μια πολύ περίεργη υπόθεση: Αυτοτραυματίστηκε η γυναίκα στη Νίκαια που κατήγγειλε επίθεση από τον σύζυγό της [video]

Το σπίτι στη Νίκαια όπου έγινε το περιστατικό Πηγή Photo: Screen shot via Glomex




Ανατροπή στην υπόθεση με μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια, το βράδυ της Δευτέρας, η οποία όπως δήλωσε δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Μετά την εξέλιξη αυτή ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί ως ο υπαίτιος της επίθεσης αφέθηκε ελεύθερος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν η γυναίκα κάλεσε το «100» και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως είπε ο άντρας της, της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα αιμόφυρτη έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια στην οδό Αρτέμιδος 44 στη Νίκαια.

Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν την 57χρονη γυναίκα αιμόφυρτη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, έχοντας όμως τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει υποδείξει τον άνδρα της ως δράστη. Το θύμα έχει ελληνική υπηκοότητα και καταγωγή από το Περού. Ο 57χρονος πρώην σύζυγος της ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.




Ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, με τον δράστη να έχει προσαχθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε προσαχθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022, τρεις φορές το 2024, με τελευταία φορά στις 27 Απριλίου, όπου πάλι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Το θύμα είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς την μεταφορά της σε δομή και τοποθέτηση εφαρμογής «panic button» με αρνητική απάντηση.

«Ακούμε φωνές, έρχεται συχνά η αστυνομία (…) Πολλές φορές η αστυνομία ερχόταν. Η τελευταία φορά που ήρθε πριν μια βδομάδα (…) Άκουσα την γυναίκα να φωνάζει (…)» είπε γείτονας σε δηλώσεις του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Τον είχαν συλλάβει άλλες έξι φορές! Πριν την 7η, μαχαίρωσε τη γυναίκα του στη Νίκαια * Το θύμα είχε αρνηθεί το panic batton και αλλαγή κατοικίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: