Μαθητής στη Θεσσαλονίκη πήγε να δώσει Πανελλαδικές έχοντας έναν μεγάλο σταυρό περασμένο στο στήθος* «Επιστρατεύω κάθε μέσο», λέει [video]

Οι μαθητές επιστρατεύουν κάθε μέσο για να περάσουν στη Σχολή τους Πηγή photo: Screenshot via Glomex /Mega




Τον δικό τους «σταυρό» σηκώνουν οι μαθητές αυτές τις ημέρες, καθώς οι Πανελλαδικές είναι αδιαμφισβήτητα μια αρκετά αγχωτική διαδικασία.

Ένας μάλιστα το έκανε στην κυριολεξία: κατέβασε από τον τοίχο του σπιτιού του έναν σταυρό του και τον κρέμασε στο στήθος του, για να τον βοηθήσει να επιτύχει τον στόχο του: να περάσει στο Πολυτεχνείο.





Embed code
Πρόκειται για τον Παναγιώτη, μαθητή του 1ου Λυκείου Πυλαίας, ο οποίος πήγε στο σχολείο του, για να εξεταστεί στις Πανελλήνιες 2024 στο μάθημα των Νέων Ελληνικών και Λογοτεχνίας, φορώντας έναν τεράστιο σταυρό από το σπίτι του.

«Θέλετε να σας δώσω κάποια συγκεκριμένη απάντηση» είπε αρχικά ο μαθητής που εξετάζεται στις Πανελλήνιες 2024, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε –αστειευόμενος– πως «το μέγεθος μετράει φυσικά».

«Επιστρατεύω κάθε μέσο» πρόσθεσε ο Παναγιώτης, ο οποίος στο τέλος τόνισε ότι θέλει να περάσει στο Πολυτεχνείο ενώ για το θέμα της έκθεσης είπε ότι «αν έχεις συνείδηση μπορείς να απαντήσεις σε ό,τι και αν πέσει».

Ευχόμαστε το σύμβολο της πίστης να τον βοηθήσει στον στόχο του, η κίνηση αυτή πάντως σίγουρα τον βοήθησε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Με πληροφορίες από Mega

Πρεμιέρα Πανελλαδικών στα Γενικά Λύκεια με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία: Οι SOS πληροφορίες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: