Μαφιόζικη επίθεση σε εστιατόριο του Λονδίνου: Στόχευαν τρεις άνδρες, αλλά τραυμάτισαν και ένα 9χρονο κορίτσι που είναι σε κρίσιμη κατάσταση

File Photo epa09583362 A police officer EPA/STRINGER




Ένα 9χρονο κορίτσι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού τραυματίστηκε από σφαίρες μέσα σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου, όπου έτρωγε με την οικογένειά του, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ένας ένοπλος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα άνοιξε πυρ εναντίον τριών ανδρών που κάθονταν έξω από το εστιατόριο, στην περιοχή του Χάκνεϊ, στο βόρειο Λονδίνο, το βράδυ της Τετάρτης. Το παιδί βρισκόταν μέσα, μαζί με την οικογένειά του.

«Ξέρω ότι οι ντόπιοι θα ανησυχούν πολύ για αυτό το επεισόδιο. Συμμεριζόμαστε την ανησυχία τους και έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα έρευνα για να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε τους υπεύθυνους», είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Τζέιμς Κόνγουεϊ.

Οι άνδρες, ηλικίας 26, 37 και 42 ετών, που η αστυνομία πιστεύει ότι δεν γνώριζαν το κορίτσι, έχουν τραυματιστεί επίσης από τις σφαίρες και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν κλεμμένη και βρέθηκε αργότερα σε κοντινό σημείο.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φ.Γ.
Λονδίνο, Βρετανία

Επεισοδιακή διαδήλωση για τη Γάζα στις Βρυξέλλες: Δακρυγόνα και αντλίες νερού από την αστυνομία κατά των πολιτών που ζητούν τον τερματισμό του πολέμου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: