Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια: Στην Κύπρο κάνουν κριτική στον Χριστοδουλίδη επειδή πήγε στην Αθήνα να δει τον Ολυμπιακό με τη θυγατέρα του -πλήρωσε ο ίδιος όλα τα έξοδα…

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τη θυγατέρα του στο γήπεδο της ΑΕΚ, για τον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλου. Φωτογραφία από τα κοινωνικά δίκτυα του Κύπριου Προέδρου




Θλίψη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης διότι, όπως είπε, κάποιοι κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές σε σχέση με την πρόσφατη μετάβαση του στην Αθήνα, όπου παρακολούθησε τον τελικό αγώνα του Europa Conference League.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην εκδήλωση του Γραφείου της Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων, Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων και της ΟΕΛΜΕΚ, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, και κληθείς να αναφερθεί στη μετάβαση του στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε:

«Με προσωπικά μου έξοδα μετέβηκα στην Αθήνα μαζί με την κόρη μου για να δούμε το παιγνίδι. Με προσωπικά μου έξοδα μείναμε ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι ενδεχομένως κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές. Επιτέλους, αντιλαμβάνομαι το πολιτικό κλίμα, το κομματικό σκηνικό, πάμε σε εκλογές, αλλά ας κρατήσουμε λίγο τον πήχη ψηλά ειδικά όταν αφορά προσωπικά θέματα.

Θλίβομαι. Μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατίας που φυσικά και είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη η κριτική, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και κάποιοι ας μην τοποθετούνται κρίνοντας πώς οι ίδιοι ενδεχομένως να είχαν συμπεριφερθεί».

Ερωτηθείς αν η πρωτοβουλία «Αμάλθεια» συνεχίζεται κανονικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «φυσικά συνεχίζεται κανονικά. Χθες μάλιστα είχα και μια πολύ καλή συνάντηση με Γερουσιαστές από τις ΗΠΑ που επισκέφθηκαν τη χώρα μας ακριβώς και για το συγκεκριμένο θέμα εξαίροντας τον ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο συγκεκριμένο θέμα».

Ανθρωπιστικό το θέμα αγνοουμένων και πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή: Χριστοδουλίδης κατά την τελετή επαναπατρισμού οστών Ελλαδιτών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: