Υπό νέα κατάρρευση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πήρε διαζύγιο μετά από μόλις 14 μήνες γάμου, ούρλιαζε μετά από καβγά με τον νέο φίλο της σε ξενοδοχείο [video]

File Photo US singer Britney Spears arrives for the premiere of ‘Once Upon a Time in Hollywood’ at the TCL Chinese Theatre IMAX in Hollywood, Los Angeles, California, USA, 22 July 2019 (reissued 01 December 2021). Britney Spears turns 40 on 02 December 2021. EPA/NINA PROMMER *** Local Caption *** 56061576




Δεκατέσσερις μόνο μήνες κράτησε ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Sam Asghari, με τους δυο τους να δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι πριν την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και ήρθαν κοντά όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της, «Slumber Party». Τον Ιούνιο του 2022 το πρώην ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του στο Los Angeles και λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο τους.

Σύμφωνα με έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η PageSix, το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του, εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Ωστόσο, αυτά πλέον μοιάζουν με παλιά νέα αφού τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν πλέον φωτογραφίες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα και με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από πολυτελές ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ, η ποπ σταρ καβγάδισε έντονα με τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ, με την κατάσταση να ξεφεύγει των ορίων. Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 10:30 μ.μ., αλλά έφυγαν, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είδαν κάτι ύποπτο.

Το ζευγάρι αποσύρθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γύρω στις 11 το βράδυ, όπου συνέχισε να διασκεδάζει και να πίνει. Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο, κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξελίχθηκε σε χειροδικία, με τη Σπίαρς να χτυπάει στο πόδι.

Η ίδια ανέβασε στη συνέχεια φωτογραφίες με το πρησμένο πόδι της.

Οι πηγές που επικαλείται το TMZ λένε, πως η τραγουδίστρια «ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου στον διάδρομο της σουίτας της και αρκετοί καλεσμένοι πίστεψαν ότι είχε πάθει ψυχικό κλονισμό, γι’ αυτό και κάλεσαν ασθενοφόρο».

Οι ασυναρτησίες της Μπρίτνεϊ συνεχίστηκαν μέσω Instagram, όπου η σταρ έδειξε το πρησμένο πόδι της και έκανε μια σειρά από περίεργες αναρτήσεις.

«Πραγματικά στραμπούλισα τον αστράγαλό μου χθες το βράδυ σαν ηλίθια – απλά για να το αποδείξω. Είναι πολύ άσχημα. Η γ…ς ηλίθια εδώ προσπάθησε να κάνει ένα άλμα στο σαλόνι του Chateau και έπεσε – ντροπιάστηκα – και αυτό είναι όλο» έγραψε.

Με άλλη ανάρτησή τηε, προσπάθηκε -μάλλον άστοχα- να διασκεδάσει τις ανησυχίες για την κατάσταση της ψυχική της υγείας  και τον καβγά της με τον Σόλιζ. Όπως έγραψε, πρόκειται για ψέμα και ζήτησε τον σεβασμό όλων, σε αυτή την καθημερινή προσπάθεια που κάνει να γίνει καλά. Η ανάρτησή της χαρακτηρίστηκε ανησυχητική από τα διεθνή πρακτορεία, καθώς άρχισε να γράφει ασυνάρτητα, όπως το ότι: «Τώρα θέλω έναν εσπρέσο, δεν ξέρω γιατί το γράφω αυτό», «Έχω περίοδο» και «μετακομίζω στη Βοστώνη».

Με πληροφορίες από TMZ

Ο όμιλος Campari εξαγόρασε το κονιάκ Courvoisier με 1 δισεκ. ευρώ: Το ποτό που πήρε μαζί του ο Μέγας Ναπολέων στην εξορία – Η ιστορία και η φήμη του [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: