«Φίλε μου Ερλινγκ, θέλω να σε συγχαρώ…»: Το μήνυμα Αντετοκούνμπο στον Χάαλαντ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Σίτι [video]

Manchester City’s Erling Haaland poses with the Premier League championship trophy, the fourth consecutive won by City, after the English Premier League soccer match of Manchester City against West Ham United, in Manchester, Britain, 19 May 2024. EPA/ASH ALLEN, EDITORIAL USE ONLY.




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχάρη τον Έρλινγκ Χάλαντ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ανήρτησε βίντεο στο Instagram μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία από τους Πολίτες και έστειλε το μήνυμά του στον Νορβηγό επιθετικό της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Greek Freak έκανε, μάλιστα, και unboxing στο δώρο που του έστειλε ο Χάλαντ και τόνισε ότι ελπίζει οι δυο τους να βρεθούν, ώστε, να του υπογράψει τα παπούτσια που του έστειλε.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε και unboxing στο δώρο που του έστειλε ο Νορβηγός επιθετικός 

Όσα είπε ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς:

“Γιάννης εδώ. Φίλε μου Χάλααντ, θέλω να σου πω συγχαρητήρια για μία ακόμα καταπληκτική σεζόν. Ήσουν απίστευτος. Κέρδισες ξανά την Premier League, αλλά και το Χρυσό Παπούτσι. Είναι απίστευτο. Συνέχισε. Συνέχισε να βελτιώνεσαι.

Λατρεύω τη νοοτροπία που έχεις. Πάντα βγαίνεις εκεί έξω και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει. Απλά λατρεύω να σε βλέπω να αγωνίζεσαι.

Μου έστειλες ένα πακέτο, οπότε πάμε να το δούμε. Ω φίλε, είναι βαρύ. Θα με βοηθήσει αυτό να βάζω γκολ; Όχι δεν το έκανες! Ουάου. Εντάξει. Αυτά σίγουρα θα με βοηθήσουν να σκοράρω. Δεν μπορώ να βάλω γκολ όμως, πρέπει να βάζω καλάθια. Ουάου.

Τα Phantom Force 9. Είναι αυτά νούμερο 17; Ναι, είναι νούμερο 17. Η Nike με αγαπάει ε; Μου δείχνουν αγάπη. Το εκτιμώ. Θα βάλω αυτά τα παπούτσι στο γραφείο μου και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρουμε να βρεθούμε και τότε μπορείς να τα υπογράψεις για μένα. Σε εκτιμώ. Χάαλαντ. Χάαλαντ. Χάαλαντ”.

Οι παίκτες του πρωταθλητή ΠΑΟΚ γνώρισαν την αποθέωση: Πάνω από 40.000 στην απονομή του τίτλου στην Τούμπα, το πάρτι των οπαδών του Δικεφάλου συνεχίστηκε στο Λευκό Πύργο (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: