«Μην τα παρατάς» το μήνυμα του Δημήτρη Σταρόβα λίγο πριν το εξιτήριο, μετά το εγκεφαλικό και τις δύο εβδομάδες νοσηλείας [video]

Ο Δημήτρης Σταρόβας στο παράθυρο του νοσοκομείου λίγο πριν το εξιτήριο. Photo screen shot via glomex, ALPHA TV




Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας στο Τζάνειο νοσοκομείο. Όπως τόνισε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega, η κατάσταση του καλλιτέχνη είναι βελτιωμένη και σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στις εκπομπές των καναλιών, ο Δημήτρης Σταρόβας φωτογραφήθηκε από τους δημοσιογράφους που περιμένουν έξω από το νοσοκομείο.

Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του, ενώ ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους από το παράθυρο του δωματίου του, για τη στήριξή τους.



«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη στο Mega.




Η κα Παγώνη συμπλήρωσε: «Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Τέλος, για τον Δημήτρη Κόκοτα, η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε πως «δεν έχω κάτι καινούριο να πω για τον κ. Δημήτρη Κόκοτα, χρειάζεται τον χρόνο του και την βοήθεια του οργανισμού τους, για να δούμε την εξέλιξη».

«Η Νάντια Φοντάνα είναι σε άθλια κατάσταση»: Ο Φώτης Μεταξόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο δράμα της παρτενέρ του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: