Εκρηκτικός συνδυασμός: Ο Γκάι Ρίτσι ετοιμάζει τώρα σειρά για τον νεαρό Σέρλοκ Χολμς, βασισμένη στα 8 μυθιστορήματα του Βρετανού ‘Αντριου Λέιν [video]

FILE PHOTO: UK director Guy Ritchie and UK model Jacqui Ainsley arrive for the premiere of ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’ in Los Angeles, California, USA, 06 December 2011. EPA, PAUL BUCK




Mια σειρά βασισμένη στα μυθιστορήματα του Βρετανού συγγραφέα ‘Αντριου Λέιν (Andy Lane) «Young Sherlock Holmes» με τον Χίρο Φάινς Τίφιν (Hero Fiennes Tiffin) να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βρίσκεται στα σκαριά από το Amazon Prime Video.

Ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς οκτώ επεισοδίων. Η σειρά θα είναι μία ακόμη συνεργασία του με τον πρωταγωνιστή μετά τη μεγάλου μήκους ταινία «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες τον Απρίλιο.

Είναι επίσης το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του Σέρλοκ Χολμ για τον Ρίτσι, καθώς στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες για τον θρυλικό ντετέκτιβ με πρωταγωνιστές, τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) στο ομώνυμο ρόλο, τον Τζουντ Λο (Jude Law) ως Dr. Watson και την Ρέιτσελ Μακ’Ανταμς (Rachel McAdams) στο ρόλο της Irene Adler.

«Στο ‘Young Sherlock’ θα δούμε μια συναρπαστική νέα εκδοχή του ντετέκτιβ που όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν με έναν τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί» δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης.

«Θα ξεκλειδώσουμε αυτόν τον αινιγματικό χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να λειτουργεί και πώς έγινε η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπάμε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Variety, ο Μάθιου Πάρκχιλ (Matthew Parkhill) θα είναι ο σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Help! Στην τιμή-ρεκόρ των 2,9 εκατ. δολαρίων πωλήθηκε η 12χορδη Framus Hootenanny του Τζον Λένον – Η κιθάρα ήταν χαμένη για 50 χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: