Ευτυχώς το παιδί βρέθηκε σώο: Ξέχασαν για έξι ώρες μέσα σε σχολικό ένα αγοράκι 4,5 ετών, αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός

FILE PHOTO: Αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία,ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος ενός οδηγού σχολικού, της συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των σχολικών που είχε μισθώσει η Περιφέρεια, γιατί όπως προέκυψε ξέχασαν ένα αγοράκι 4,5 ετών από τις 8 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι μέσα στο σχολικό.

Για το περιστατικό προχώρησε σε καταγγελία σήμερα το πρωί ο πατέρας του παιδιού, ενώ το περιστατικό συνέβη χθες και αναζητούνται οι κατηγορούμενοι.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό για να πάει στο 2ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς και εκεί ανακάλυψαν μόλις το μεσημέρι ότι το παιδί δεν βρισκόταν στο σχολείο του.

Όταν επέστρεψαν στον χώρο στάθμευσης των σχολικών εντόπισαν εκεί κλειδωμένο μέσα στο όχημα το παιδάκι. Οι γονείς ενημερώθηκαν και προχώρησαν στην σχετική καταγγελία.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Εκκένωση κατάληψης στη Νομική Αθήνας: 28 συλλήψεις μετά την αστυνομική επιχείρηση – Οι 9 αλλοδαποί εξωπανεπιστημιακοί που απελαύνονται [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: