Ευχαριστεί αλλά δεν θα πάρει τον Παναθηναϊκό: «Όχι» από τον Σάρρι που θέλει ομάδα σε Ιταλία ή Αγγλία * Ο Ιταλός δέχθηκε, λέγεται, διερευνητική κρούση κι από την ΑΕΚ (!)

FILE PHOTO- Lazio’s head coach Maurizio Sarri reacts during the Italian Serie A soccer match between SS Lazio vs Bologna FC at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 18 February 2024 (reissued 12 March 2024). Maurizio Sarri has decided to resign at Lazio, the club’s management announced on 12 March 2024, as a result of the poor performance of the team. EPA/GIUSEPPE LAMI




«Αρνητική είναι η απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι στην πρόταση του Παναθηναϊκού», όπως αποκάλυψαν απόψε  στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), πηγές από την Ιταλία που βρίσκονται κοντά στον Ιταλό προπονητή και επιβεβαίωσαν αργότερα συμπατριώτες του δημοσιογράφοι.

«Ηταν μία πρόταση πρόκληση, αλλά ο Σάρι θέλει να περιμένει να ξαναρχίσει είτε από την Ιταλία, είτε να επιστρέψει στην Αγγλία, κάτι που έχει δηλώσει ότι θα του άρεσε πολύ», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ρίχνοντας» στη συνέχεια …βόμβα:

«Ο Σάρι δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήταν η μοναδική ενόχληση που είχε από την Ελλάδα, αφού διερευνητική κρούση έκανε και η ΑΕΚ (!)»….

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Βόμβα Σάρρι από τον Παναθηναϊκό: Μετά τη Νάπολι, τη Γιουβέντους, την Τσέλσι και τη Λάτσιο στον πάγκο των «Πράσινων»; Προσφορά δέλεαρ για τον απίθανο Ιταλό * Θέμα 24ώρων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: