Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα στο Τζάνειο: Υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, τι λέει η σύντροφός του [video]

O γνωστός μουσικός Δημήτρης Σταρόβας. Photo screen shot via youtube, ACTION 24 TV




Δύσκολη ήταν η χθεσινή νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύντροφος του καλλιτέχνη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής. Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος της εκπομπής Βιβή Μπουγιούρα:

«Επικοινώνησα με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, την κυρία Άννα Σταθάκη, και μας ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες, αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λιγάκι δύσκολη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως παραμένουν όλοι ψύχραιμοι και περιμένουν νέα ενημέρωση από τους γιατρούς.



«Παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς να τους ενημερώσουν σχετικά και εκείνη να ενημερώσει εμάς, προκειμένου να δώσουμε το σχετικό ρεπορτάζ», ανέφερε.

Μέχρι χθες, τα νέα για την υγεία του καλλιτέχνη ήταν ενθαρρυντικά, καθώς παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης και είχε ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις και προτάσεις μέσω λογοθεραπείας.

Το «εκρηκτικό ταξίδι» του Μπρους Σπρίνγκστιν σε ένα ντοκιμαντέρ με σπάνιο αρχειακό υλικό: Ιδιαίτερες στιγμές από τα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: