Δημοσκόπηση της Marc για τις Ευρωεκλογές: Στο 33,8% η Νέα Δημοκρατία, στο 15,2% ο ΣΥΡΙΖΑ και διαφορά τριών μονάδων από το ΠΑΣΟΚ [video]

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης της Marc στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Screenshot via Glomex@ANT1




Άνοδο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που ξεπερνά πλέον τα ποσοστά των ευρωεκλογών του 2019, αλλά και κυριαρχία Μητσοτάκη δείχνει η μέτρηση της εταιρείας Marc που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαίρει της εμπιστοσύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, με διαφορά άνω των 28 μονάδων από τον δεύτερο, Στέφανο Κασσελάκη.

Το 40,1% των ερωτηθέντων α

 

ξιολογεί θετικά την κυβέρνηση. Μάλιστα, το άνω όριο του κυβερνώντος κόμματος είναι πλέον στο 36,5% – προσεγγίζει δηλαδή τα ποσοστά των εκλογών του Μαΐου του 2023.

Στις τρεις μονάδες διαμορφώνεται πλέον το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του ΠΑΣΟΚ – 15,2% έναντι 12,2% στην πρόθεση ψήφου, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης, ο Νίκος Ανδρουλάκης διατηρεί πολύ μεγαλύτερα ποσοστά δημοφιλίας σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όμως, στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεκτρώνει 10,1% έναντι 6,6% που λαμβάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, η εταιρεία δεν «κλειδώνει» την δεύτερη και την τέταρτη θέση.

Η παρουσίαση της έρευνας στον ΑΝΤ1

 




Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές – Κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: