Αποζημίωση 200.000 στη οικογένεια 65χρονου στην Πυλαία που πέθανε μετά από επίθεση σκύλων: Ο δήμος έχει ευθύνη για τις αγέλες των αδέσποτων [video]

Photo via Facebook Save a Greek Stray




Την ευθύνη του Δήμου Πυλαίας για τα αδέσποτα αναγνώρισε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης επιδικάζοντας αποζημίωση 200.000 στην οικογένεια του 65χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση αγέλης σκύλων στο Ελαιόρεμα Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια του 65χρονου είχε προσφύγει στα δικαστήρια για τον χαμό του 65χρονού από αγέλη σκύλων, με το σκεπτικό ότι ο Δήμος Πυλαίας έχει ευθύνη για τα αδέσποτα σκυλιά.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το δικαστήριο ύστερα από την προσφυγή της οικογένειας αποζημίωσε τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά, αναγνωρίζοντας ότι ο δήμος είχε ευθύνη για τη διαχείριση των αδέσποτων στην περιοχή.




Η επίθεση της αγέλης σκύλων στον άτυχο 65χρονο είχε γίνει τον Μάρτιο το 2020. Η αγέλη επιτέθηκε στον 65χρονο, τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά και έπειτα από περισσότερες από 20 ημέρες νοσηλείας έχασε τη ζωή του.

Η υπόθεση στα Ποινικά δικαστήρια εκκρεμεί.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

Σωφρονιστικές μετακινήσεις, ξυλοδαρμούς, τιμωρίες και απειλές κατήγγειλε στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου μητέρα τροφίμου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: