Ανυπέρβλητο το «εμπόδιο» της Αζαρένκα για τη Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Ρώμης: H Λευκορωσίδα προκρίθηκε στα προημιτελικά

Maria Sakkari of Greece in action against Anhelina Kalinina of Ukraine during their women’s singles match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Italy, 12 May 2024. EPA/ALESSANDRO DI MEO




Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Μαρία Σάκκαρη, το «εμπόδιο» της Βικτόρια Αζαρένκα, στην «φάση των 16» του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στην Ρώμη, καθώς η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια (Νο 24 στον κόσμο) επικράτησε με 6-4, 6-1.

Στο πρώτο σετ έγινε «πάρτι» από breaks, αφού η Αζαρένκα «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς της Σάκκαρη και η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, «απάντησε» δύο φορές.

Ομως η Λευκορωσίδα απεδείχθη ψυχραιμότερη στα κρίσιμα σημεία και πήρε το σετ με 6-4, μετά από 44 λεπτά αγώνα.

Προφανώς επηρεασμένη από την υπερπροσπάθεια να «γυρίσει» υπέρ της την κατάσταση στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να «βγάλει αντίδραση» στο δεύτερο σετ και μετά από 34 λεπτά και τρία breaks, η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια έφθασε στην νίκη με χαρακτηριστική άνεση (6-1).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

Δείπνο συσπείρωσης στα νότια προάστια με πρωτοβουλία Φατίχ Τερίμ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού: Με τον νου στο «ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: